ALDE DOLJ: CEREM PREȘEDINTELUI IOHANIS PROMULGAREA RAPIDĂ A LEGII BUGETULUI DE STAT

 

ANIȘOARA STĂNCULESCU, Președinte  OFLDE Dolj : ”Datoria șefului statului este să respecte și să încurajeze toate acele politici publice menite să îmbunătățească viață cetățenilor țării  ”

În calitate de președinte al Organizației de Femei a ALDE Dolj solicit Președintelui Klaus Iohannis să promulge cât mai repede Legea Bugetului de stat și a Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat

Nu există niciun motiv serios de amânare, tergiversare a deciziei firești, constituționale, de promulgare.

Orice zi de întârziere a promulgării de către șeful statului a Legii Bugetului  pune sub semnul întrebării plata majorată a alocațiilor pentru copii începând cu 1 martie a.c. așa cum își dorește guvernul din care face parte ALDE.

Alocațiile copiilor vor crește pentru că Legea bugetului a fost adoptată cu voturile PSD, ALDE, UDMR și Grupului parlamentar al Minorităților naționale.

Din păcate opoziția a dat dovadă și de această dată de un comportament politic defectuos, duplicitar. După ce au anunțat că vor mărirea alocațiilor pentru copii, și au depus amendamente în acest sens, la vot au respins Legea Bugetului, adică implicit alocațiile pentru copii  mărite la 150 de lei, respectiv 300 lei pentru copii cu dizabilități.

Sper ca președintele României să părăsească, măcar de această dată, logica politicianistă, electorală și să respecte voința majorității parlamentare de a aduce un plus de bine în viața milioanelor de copii din România.

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ