ALDE a depus lista de candidați pentru consiliul județean DOLJ. Președintele Ion Cupă, pe prima poziție

alde bej 1 ALDE a depus lista de candidați pentru consiliul județean DOLJ. Președintele Ion Cupă, pe prima poziție poze

ALDE a depus lista de candidați pentru consiliul județean DOLJ. Președintele Ion Cupă ocupă prima poziție pe listă, asumându-și și candidatura din partea partidului la funcția de președinte al CJ Dolj. 

Liderul ALDE Dolj se declară mulțumit de evoluția partidului în ultimele luni, evoluție reflectată și în numărul mare de candidați înscriși în numele formațiunii la alegerile locale din 5 iunie.

„Eu consider că partidul nostru a reușit un lucru extraordinar, pentru că într-o jumătate de an să reușești te organizezi și să înscrii în cursa electorală 1443 de candidați la nivelul județului Dolj este o performanță. Avem depuse, până la această oră în 84 de localități liste complete de consilieri și 71 de candidaturi pentru primării, ceea ce este un efort extraordinar. Sunt convins că vom avea rezultate bune și chiar foarte bune. Cu siguranță ne vom consolida puternic pe scena politică, ca cea de-a treia forță la nivel național și ca singurul partid liberal din România. Doljul are nevoie de ALDE, pentru că ALDE înseamnă dezvoltare”, a declarat Ion Cupă, președintele ALDE Dolj.

alde bej 4 ALDE a depus lista de candidați pentru consiliul județean DOLJ. Președintele Ion Cupă, pe prima poziție poze alde bej 3 ALDE a depus lista de candidați pentru consiliul județean DOLJ. Președintele Ion Cupă, pe prima poziție poze