Alarmă de la cuptorul de pizza pe bulevardul Carol din Craiova

 

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea  a 2 incendii, 2 intervenții asistenţă medicală de urgenţă aeriană și 14 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

În data de 22.09.2015, ora 17.23 Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă pe b-dul Carol din mun. Craiova, unde s-a observat o degajare mare de fum. La sosirea echipajului s-a constatat că nu era vorba despre un incendiu, ci fumul provenea de la coşul de fum al unui cuptor de pizza, care se afla în vecinătatea imobilului de unde s-a sesizat evenimentul.

În data de 23.09.2015, ora 04.12, Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea numitei Bianca Adriana T.  pe b-dul Oltenia în mun. Craiova. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor  al autoturismului. În urma acestuia a ars autoturismul în proporție de 40% Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric (conductor electric improvizat).

           Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

– asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 2

– asistenţă medicală de urgenţă – 14

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M) – 2 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 1 intervenţie.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 4 intervenţii.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 4 intervenţii.

 Secţia Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 3  intervenţii.

 

 

 

BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului pentru

Situaţii de Urgenţă ”Oltenia” DOLJ