AIESEC Craiova a sărbătorit 28 de ani de existență

 

Sâmbătă, 6  iulie 2019,  a avut loc aniversarea a 28 de ani de existență a orgaizației de studenți AIESEC Craiova. Evenimentul s-a desfășurat la restaurant Cafe-Teatru Play  și a reușit să strângă atât membrii si alumnii cat si internationaliidin cadrul proiectelor de vara.

Aniversarea a reprezentat un prilej pentru ca membri sa cunoască alumni de succesc ce au avut un impact major asupra localului; de asemenea mai multe generații s-au revăzut dupa o lungă perioadă de timp.

Invitații au petrecut cei 28 de ani și au făcut schimb de impresii într-o atmosferă plăcută, astfel ajutând la crearea de noi idei pentru a oferi societății o schimbare.

AIESEC Craiova s-a înființatpe data de 4 iulie 19991 iarîndecursulanilor au existatnumeroaseschimbăriîn bine din multepuncte de vedere, unuldintreelefiindeducația.

AIESEC desfășoarănumeroaseproiecte care încurajeazăeducația non-formală, creativitateașischimbul de experiențedintreeleviișistudențiicraiovenișivoluntariiinternaționali. Aceastaesteprezentăînpeste 126 de țărișiteritoriiavând ca șiscopdezvoltareaabilităților de leadership.