ADS-ul lui Giugea l-a făcut pe Dinescu “minifundiar”

m solomon giugea ADS ul lui Giugea l a făcut pe Dinescu minifundiar  poze

Dragoste cu năbădai între Dinescu şi PD-L: Solomon îi dă magazin de vinuri, Giugea îi ia via. 
Potrivit MEDIAFAX, Agenţia Domeniilor Statului (ADS) a reziliat două contracte de concesiune semnate cu Mircea Dinescu, prin care acestuia îi fuseseră încredinţate spre exploatare 600 de hectare de teren în Dolj. Motivul îl reprezintă neplata unor redevenţe şi neconstituirea unor scrisori de garanţie, titrează MEDIAFAX.
Este vorba de peste 591 de hectare de teren în Moţăţei, Calafat, Cetate şi Ciupercenii Noi şi alte 8 hectare în Giubega, concesionate de Dinescu în 2004 şi 2005. La aflarea veştii, Dinescu a acuzat o nouă lucrătură politică la adresa sa. “Ei au văzut că nu merge chestia cu CNSAS-ul şi încearcă altfel. Acum nu trebuie să mă mai ocup nici de agricultură. O să văd eu ce-o să fac. În plină criză, în Franţa, agricultorii au primit bani în avans pentru mai mulţi ani, iar la noi te execută pentru chestii formale. Pe vremuri te executau dacă treceai graniţa clandestin, iar acum te execută dacă treci graniţa capitalismului”, spune Dinescu, citat de Mediafax, poetul indicând drept sursă a atacurilor “partidul din care e Giugea de la ADS”, respectiv PD-L.

Printre terenurile pe care Dinescu e acum în pericol să le piardă se află din câte se pare şi via în care se laudă că a investit 600.000 de euro.

Curios e că, deşi se plânge că e lucrat de pedelişti, prin mâna lui Nicolae Giugea, preşedintele ADS şi vicepreşedinte al PDL Dolj, Dinescu a făcut rost de magazin în centrul Craiovei prin mijlocirea unui alt pedelist, primarul Craiovei Antonie Solomon, preşedinte al PD-L Craiova şi prim-vicepreşedinte al PD-L Dolj, cum de altfel nu pierde prilejul să reamintească la fiecare conferinţă de presă Solomon. În magazinul de pe strada Unirii s-e vinde, după cum scrie pe uşă, “vinul lui Dinescu”, sintagmă care riscă să devină un arhaism în urma deciziei ADS, instituţia condusă de Giugea.