Adriana Teodorescu a promovat concursul pentru postul de manager la “Colibri”

adiana olguta phixr Adriana Teodorescu a promovat concursul pentru postul de manager la Colibri poze

Azi a avut loc etapa finală a concursului organizat de primăria Craiova pentru postul de manager al Teatrului pentru Copii şi Tineret “Colibri”. 

Adriana Teodorescu, cea care ocupă de câteva luni, cu delegaţie, funcţia de director al teatrului, a trecut cu succes de proba de interviu, după ce, în prealabil, proiectul de management depus în faţa comisiei numite de edilii fusese notat cu nota 9, 63.

“Este o etapă care trebuie parcursă şi care, practic, întregeşte demersurile pe care le facem împreuna pentru dinamizarea şi deschiderea instituţiilor de cultură ale Craiovei. Sigur că n-au trecut toate emoţiile până la rezultatul final şi la validarea acestuia, sigur că alte emotii vor veni în continuare, dar, din fericire, sunt estompate de activitatea intensă de la noul sediu, de la “Electrocolibri””, a declarat Adriana Teodorescu.

Rezultatul oficial nu a fost publicat încă pe site-ul primăriei Craiova, noul manager mai având de trecut până la instalarea în funcţie şi de votul consilierilor municipali, care trebuie să valideze concursul pentru funcţia de director al Teatrului Colibri.