Admitere la Facultatea de Educație Fizică şi Sport

universitate craiova Admitere la Facultatea de Educație Fizică şi Sport poze

FEFS îți oferă posibilitatea să devii profesor, antrenor, kinetoterapeut ş.a. Admiterea la cele două specializări Educație fizică şi sportivă (70 de locuri taxă) şi Kinetoterapie şi motricitate specială (60 de locuri taxa), se face în perioda 11-15 septembrie 2017.

Conf. univ. dr. Germina Cosma ne-a vorbit despre oportunităţile pe care le au absolvenţii FEFS: „În general absolvenţii noştri merg în învăţământ. În ceea ce priveşte kinetoterapia avem parteneriate cu mai multe clinici private, dar şi cu spitale de stat, în cadrul cărora studenţii noştri îşi efectuează stagiile de practică. Din ultimele statistici avem 70% grad de angajare, dar nu toţi în domeniu. Sunt foarte mulţi care merg în străinătate, în special cei care termină specializarea de kinetoterapie” .

Bogdan Pitulice (student FEFS) spune că această facultate îi oferă o mulțime de activități sportive, turnee, competiții şi acțiuni de voluntariat şi crede că oricărui student îi sunt benefice aceste activități pentru că doar aşa, spune el, te poți familiariza cu toate aspectele de care te poți lovi ca viitor profesor. „Fiind sportiv de performanță, FEFS a fost o alegere uşoară pentru mine. Aceasta îmi oferă o mulțime de informații benefice mie, profesori pricepuți şi foarte bine instruiți, de la care ai ce învăța. ÎI sfătuiesc pe viitori boboci să aleagă cu încredere FEFS, deoarece este un loc unde ai foarte multe lucruri interesante de învățat şi vor fi multe activităţi care vă vor stârni interesul”.

Oportunităţi de carieră pentru absolvenţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport: sport de performanţă, învăţământ, spitale, centre de recuperare, unităţi cu caracter/departament sportiv.

Toate informaţiile despre admitere la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport pot fi accesate pe http://www.ucv.ro; facebook.com/ucvro;

youtube.com/user/UniversitateCraiova, dar şi pe site-ul Facultăţii: http://cis01.central.ucv.ro/educatie_fizica-kineto/