Administratorii asociaţiilor de proprietari, lipsă la apel la atestare

sedinta angajati primarie  Administratorii asociaţiilor de proprietari, lipsă la apel la atestare  poze

Administratorii asociaţiilor de proprietari din Bănie nu s-au arătat interesaţi să-şi depună actele pentru obţinerea certificatului de atestare profesională. Chiar dacă funcţionarii din cadrul Serviciului Control şi Monitorizare Asociaţii de Proprietaridin primăria Craiova au anunţat că primesc documentele necesare în perioada 14 ianuarie – 14 februarie 2013, doar un număr de 10 persoane şi-au depus dosarul, până în prezent, din aproximativ 320 de administratori.

“Amintim că pentru evaluarea anuală se vor prezenta toţi administratorii în funcţie la această dată, cu excepţia celor care au fost atestaţi în anul anterior, respectiv 2012. Evaluarea va fi determinată prin probă scrisă (teste grilă), care va conţine 20 de întrebări din legislaţia specifică activităţii de administrare a imobilelor. Între timp s-a stabilit şi componenţa comisiei de atestare care va stabili dacă administratorul respectiv a promovat. pentru asta este nevoie de cel puţin 60 de puncte obţinute la testul grilă “, a declarat viceprimarul Cristina Calangiu.

Precizăm că din comisia de atestare fac parte: Gheorghe Nedelescu, Adriana Câmpeanu, Ileana Marica, Mihaela Ciobanu, Mihaela Florescu şi Geta Mitroi.