ACCEC 2021: Weekend cultural la Mall. Noi parteneri se alătură proiectului Craiova 2021

 

Noi companii private se alătură proiectului Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021. Electroputere Parc, primul centru commercial (mall) din zona de sud a ţării, a devenit un partener important al oraşului şi susţine programul Craiova 2021 – Play IntenCity.

“Parteneriatul dintre Asociaţia Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021 şi mall-ul Electroputere Parc se constituie într-o dovadă în plus, dacă mai era nevoie, că mediul economic din Craiova a înţeles cât de bine pot coexista împreună cele două domenii – cultural şi economic, dar şi câte lucruri frumoase iau naştere în urma acestor colaborări. De acum înainte, un spaţiu comercial imens, de peste 30.000 mp, va fi şi loc de desfăşurare pentru proiectele cultural-artistice iniţiate de echipa Craiova 2021”, a declarat Lucian Dindirică, preşedintele ACCEC 2021.

 

Parteneriatul demarează din acest weekend, cu diverse activităţi întreprinse de colaboratorii ACCEC 2021. Astfel, vineri, 20.11.2015, începând cu ora 18:00, copiii talentați de la Liceul de Artă ”Marin Sorescu” îşi expun lucrările de pictură în zona agenţiei de turism Mapamond – Funky Cafe.

Sâmbătă, 21 noiembrie 2015, va fi ziua în care iubitorii de lectură, dar şi micuţii artişti vor avea ocazia să se relaxeze la Mall citind romane, poezii sau colorând cărţi pentru copii. Iniţiată de Biblioteca Judeţeană ”Alexandru şi Aristia Aman” activitatea se desfăşoară sâmbătă, dar şi duminică 22 noiembrie 2015, în zona cafenelei Hedone, între orele 16:00 – 20:00.

Un alt eveniment important programat în acest weekend la Electroputere Parc este Flash Mob-ul organizat de Clubul de Dans Sportiv Katamis. Toţi iubitorii de dans sunt aşteptaţi sâmbătă, începând cu ora 20:00, în zona agenţiei de turism Mapamond / Funky Cafe.

Parteneriatul dintre ACCEC 2021 şi Electroputere Mall a fost definitivat într-o perioadă importantă pentru ambele părţi implicate. Echipa Craiova 2021 se pregăteşte pentru interviul ce va avea loc în faţa experţilor europeni, la Bucureşti, în data de 9 decembrie, iar Electroputere Parc aniversează 4 ani de la inaugurare. Prima galerie comercială de asemenea anvergură din sudul ţării, Electroputere Parc a devenit un reper pentru mediul economic din regiune. Prezintă un grad de ocupare de 100% şi se bucură de o afluenţă de peste 1.000.000 de vizitatori pe lună.

afis mall ACCEC 2021: Weekend cultural la Mall. Noi parteneri se alătură proiectului Craiova 2021 poze
În cadrul evenimentelor prilejuite de aniversarea celor 4 ani mai sunt programate, în acest weekend, concerte cu DJ, proiecţii laser, reduceri de până la 70% oferite de comercianţii prezenţi în incinta Electroputere Mall, cu ocazia Black Weekend, dar şi alte surprize.