ABA Jiu ajută sinistraţii din Tulcea

m cosmin calin ABA Jiu ajută sinistraţii din Tulcea poze

Angajaţii ABA Jiu au strâns ajutoare şi bani pentru locuitorii judeţului Tulcea, printre sinistraţi fiind şi colegi de-ai lor. 

“Un camion cu ajutoare de la angajaţii Administraţiei de Apă Jiu a ajuns ieri, 5 august 2010, la sinistraţii din Tulcea. Donaţiile făcute de angajaţii A.B.A Jiu au plecat joi dimineaţă, la ora 5.00, către Sistemul de Gospodărire a Apelor Tulcea. Camionul încărcat cu îmbracăminte a ajuns in zona Tulcea unde inundaţiile au lăsat  fără case mai mulţi oameni. De asemenea A.B.A Jiu,  prin intermediul Sindicatelor sale a donat şi suma de 4.000 RON. Această sumă va fi data celor doi colegi, angajaţi ai S.G.A Tulcea, ale căror case au fost doborâte de furia apelor”, precizează un comunicat al ABA Jiu.
“De la Craiova a plecat joi dimineaţă către Tulcea un camion plin cu saci de haine, pături, încălţăminte. Acestea sunt donaţii făcute de către colegii noştri de la ape, din judeţele Dolj,  Mehedinţi şi Petroşani.Totodată a fost donată şi o sumă de bani pentru a da o mână de ajutor celor 2 colegi de la Tulcea ale căror case au fost dărâmate de inundaţiile provocate de revărsarea fluviului Dunărea”, a declarat Cosmin Călin, directorul A.B.A Jiu.