A început înscrierea la festivalul de tradiţii şi obiceiuri pascale „Îngerul a strigat”

poza Festivalul Ingerul a strigat A început înscrierea la festivalul de tradiţii şi obiceiuri pascale „Îngerul a strigat” poze

Fundaţia „Cuvântul care zideşte”, patronată de Mitropolia Olteniei organiează miercuri, 25 aprilie, Festivalul „Îngerul a strigat”, care are ca scop promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor specifice sărbătorilor pascale. Evenimentul, aflat la a XI-a ediţie, se va desfăşura de la ora 10.30, în sala de festivităţi a Colegiului Naţional „Ştefan Velovan” din Craiova. „Festivalul este deschis tuturor preşcolarilor şi elevilor din judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea. Înscrierile se pot face până la data de 23 aprilie, la sediul fundaţiei din incinta Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei, strada Mitropolit Firmilian nr. 3, sau pe adresa de e-mail fundatia.cuvantul@gmail.com ”, a declarat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundaţiei „Cuvântul care zideşte”.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Colegiul Naţional „Ştefan Velovan” şi Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.