A condus o maşină furată, fără permis

politie masina avariata A condus o maşină furată, fără permis poze

La data de 04.03.2012, ora 16.00, lucrători ai Poliţiei oraşului Segarcea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către N.MARIAN, 53 de ani, din localitate cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate, parcat în faţa curţii locuinţei sale, cauzându-i un prejudiciu de 4000 lei.

În urma verificărilor efectuate împreună cu poliţiştii de la Postul de Poliţie Drănic şi prin mijloace specifice, autorul furtului a fost identificat în persoana lui G.VIRGIL, 42 de ani, din comuna Drănic, Dolj, autoturismul fiind găsit la locuinţa acestuia şi restituit părţii vătămate.

În continuarea cercetărilor s-a stabilit că doljeanul de 42 de ani a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar în apropierea locuinţei sale, a pierdut controlul autovehiculului şi a lovit un copac de pe marginea drumului, avariind uşor partea faţă a autoturismului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducerea unui vehicul fără permis şi distrugere din culpă.