ID Studio/ Hair stylistul Ionut Dinca, perfectionare continua pentru servicii unice si ireprosabile

ID2 300x300 ID Studio/ Hair stylistul Ionut Dinca, perfectionare continua pentru servicii unice si ireprosabile poze

Un profesionist care reuseste sa se perfectioneze constant, hair stylistul craiovean Ionut Dinca, detinatorul saloanului ID Studio, ne-a povestit, in timpul ultimei intalniri, despre multitudinea de workshopuri la care a participat in acest an. Adept al ideii de perfectionare continua, Ionut Dinca reuseste, in fiecare zi, sa isi surprinda clientii cu tunsori si coafuri in voga la nivel mondial. Secretul succesului acestui inteprinzator, din inima Baniei, il reprezinta atentia sporita la detalii pentru fiecare client. Indiferent de complexitatea lucrari pe care o realizeaza, hair stylistul abordeaza cu acelasi interes fiecare client in parte. Fiind ferm convins ca este nevoie sa te perfectionezi permanet, in domeniul in care lucrezi, acesta participa regulat la workshopuri nationale dar si internationale, tocmai pentru a fi capabil sa fie la curent cu noile tendinte si sa invete practic chiar de la promotorii acestora.

“Am inceput anul cu o deplasare la Cluj, in luna februarie, unde am avut ocazia sa particip la un workshop sustinut de chimistul italian Gianfranco Mello. A fost o participare numeroasa, in jur de 80 de persoane, fiind definit ca un eveniment interactiv. Am primit multe lamuriri dar si confirmari. In principiu a fost un curs din care am avut ce sa invat, reusind sa imi capteze atentia. A urmat apoi o deplasare la Bucuresti, unde l-am intalnit pe binecunoscutul Vishal Baharani. Workshopul s-a axat pe barbering, fiind predate o serie de tehnici care se aplica pe par mediu si lung dar si pentru tunsori executate fara masina de tuns. Fiecare realizam cate o lucrare, iar Vishal ne explica ce am gresit sau de ce avem nevoie pentru a ne imbogati tehnicile”, a declarat Ionut Dinca.

ID3 225x300 ID Studio/ Hair stylistul Ionut Dinca, perfectionare continua pentru servicii unice si ireprosabile poze

Hair stylistul craiovean a poposit apoi la un workshop pentru coafuri de ocazie sustinut de Liuba Trofaniuc. Cursul i-a oferit sansa de a dezvolta mai bine noile tendinte dar si de a invata mai multe aranjamente complexe, marea majoritate reusind sa le puna deja in practica. Tot la capitolul coafuri speciale a fost inclus si workshopul sustinut de Georgy Kot, curs care a reusit sa ii ofere o gama noua de informatii in acest domeniu.

“Prin participarea la astfel de cursuri urmaresc sa evoluez continuu, sa-mi aprofundez cunostintele. Scopul meu este acela de a realiza coafuri cat mai complexe, de a cunoaste trendurile, de a experimenta cat mai mult si a ma bucur de cunostintele unor experti in acest domeniu. Urmatorul workshop la care mi-am anuntat participarea se va desfasura la Milano si va avea drept subiect tunsorile de dama”, a conchis Ionut Dinca.

In prezent, saloanele ID Studio se gasesc situate in Calea Severinului, nr. 2D (vis a vis de Auchan Craiovita) si strada Gheorghe Doja nr. 2. Pentru programari aveti la dispozitie numarul de telefon 0767575502.

ID4 225x300 ID Studio/ Hair stylistul Ionut Dinca, perfectionare continua pentru servicii unice si ireprosabile poze