Stoica (PNL Dolj): Mario Oprea și consilierii locali, în sondajul pentru Primăria Craiova. Eu rămân la județ

opreaorbanpnl 2 iunie 2017 9 Stoica (PNL Dolj): Mario Oprea și consilierii locali, în sondajul pentru Primăria Craiova. Eu rămân la județ poze

Liderul PNL Dolj spune că președintele PNL Craiova, Mario Ovidiu Oprea, dar și o parte din consilierii locali vor fi incluși în sondajul pentru desemnarea candidatului la primăria Craiova, lista fiind însă deschisă.

„Am luat decizia ca până la sfârşitul acestui an să desemnăm toţi candidaţii pentru funcţia de primar, pentru fiecare localitate, inclusiv pentru Municipiul Craiova. Am luat această hotărâre ținând cont și de faptul că anul viitor vom avea două runde de alegeri, iar cei desemnați candidați vor avea asfel posibilitatea să-și demonstreze valoarea și capacitatea de a aduce voturi pentru PNL în localitățile lor. La Craiova va fi ceva mai complicat, fiind municipiul reședință de județ, vom ține cont și de rezultatele sondajului pe care îl vom comanda în perioada următoare. Cine va figura în sondaj? Din câte știu, președintele filialei (senatorul Mario Ovidiu Oprea, președintele PNL Dolj – nr) își dorește, sunt și alți colegi pe care i-am văzut implicați pe zona de administrație, în legăură permanentă cu grupul de consilieri locali, probabil și dintre consilierii locali sunt mai mulți care vor figura în sondaj, posibil și alți doritori. Vom vedea în perioada următoare. Eu nu! După cum știți, tot timpul am avut o aplecare mai mare spre județ așa că mă voi concentra în continuare pe organizația județeană și pe consiliul județean”, a spus Șefan Stoica.