34 de situații de urgență, în 24 de ore, în sarcina echipelor ISU Dolj

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate la 34  situaţii de urgenţă după cum urmează:

INCENDII – 2

  • 18.12.2019, ora 17.23, Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unui cetățean, din mun. Craiova, str. Bâlteni. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la o anexă gospodărească cu posibilitate de propagare la casa proprietarului cât și a vecinului. În urma acestuia a ars mobilierul din bucătărie, 1 colțar, 2 scaune, 15 mp acoperiș de lemn cu învelitoare din tablă. S-au degradat aragaz, cuptor cu microunde, 1 tv, 1 boiler electric. Cauza probabilă de incendiu fiind o flacără
  • 18.12.2019, ora 17.36, Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în mun. Craiova, Aleea I Șimnic. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la autoturism și acoperișul garajului. În urma acestuia a ars autoturismul în proporție de 70% și aprox. 6 m din acoperișul garajului. Cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric (cablu electric defect sau neizolat corespunzător).

INTERVENŢII ALE SERVICIUL MOBIL DE URGENŢĂ REANIMARE ŞI DESCARCERARE 32 astfel:   

Asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 1 intervenţie

                       Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova (T.I.M) – 5  intervenţii.

Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova (E.P.A) – 11 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A) – 6  intervenţii.

Secţia de Pompieri Craiova (E.P.A.) – 4  intervenţii.

Secţia de Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 2 intervenţii.

Secţia de Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 1 intervenţie.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 2 intervenţii.

 

Compartimentul Informare și Relații Publice