3000 de pesediști doljeni s-au dus să-i ureze lui Ponta „La mulți ani la Cotroceni!”

ponta arena 3000 de pesediști doljeni s au dus să i ureze lui Ponta „La mulți ani la Cotroceni!” poze

Pesediștii doljeni s-au dus cu miile la mega-lansarea lui Victor Ponta de pe Arena Națională, delegația de la Dolj fiind una dintre cele mai consistente.

Social-democrații doljeni, în frunte cu liderul județean Claudiu Manda și șefa organizației municipale Lia Olguța Vasilescu, au apreciat la superlativ atât desfășurarea de forțe a activului de partid cu prilejul evenimentului de lansare în cursa prezidențială a lui Victor Ponta, cât și șansele candidatului PSD de a câștigat scrutinul din noiembrie.

Claudiu Manda, președintele PSD Dolj:

„Vorbim despre cel mai mare eveniment politic, al unui partid politic din România. De la Dolj am avut mai mult de 3.000 de persoane. Îl vom sprijini pe Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, candidatul care este sprinijint de noi, cei din Dolj, de către primarul Sorin Oprescu, de persoanlităţi din lumea politică, administrativă, culturală şi sportivă. A fost şi o zi specială pentru Victor Ponta, ziua lui de naştere. Sperăm că va primi de la noi, de la români, un cadou pe 16 noiembrie, atunci când vom număra voturile şi vom şti că a câştigat detaşat la alegerile prezidenţiale. Cât priveşte votul din Dolj, acesta este unul pentru România, pentru un preşedinte de la care avem aşteptări, un preşedinte serios, care ştie să îşi facă treaba. Referitor la organizaţia PSD Dolj, eu cred că ne batem în continuare pentru primul loc, privind procentele. Cert este că râmănem unul dintre judeţele importante ale PSD şi suntem importanţi din punctul de vedere al premierului şi preşedintelui PSD, Victor Ponta”.

manda olguta 3000 de pesediști doljeni s au dus să i ureze lui Ponta „La mulți ani la Cotroceni!” poze

Lia Olguța Vasilescu, președinte PSD Craiova:

 „Eu sunt sigură că Victor Ponta va fi cel mai votat candidat, la nivelul municipiului Craiova. Acest lucru pentru că este prima oară când un premier îşi aruncă ochii asupra oraşului nostru. Nu a fost niciun moment când am cerut sprijin pentru craioveni şi să nu-l fi primit. Sper că vom fi din nou oraşul cu cel mai mare număr de voturi, cum s-a întâmplat şi la europarlamentare”.