11 percheziţii domiciliare efectuate în Dolj şi Olt de către poliţiştii craioveni

 

Ieri dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Craiova şi cu sprijinul lucrătorilor de la Secţiile 1,2,3,5,6 Poliţie Craiova şi Serviciului Acţiuni Speciale Dolj, au efectuat 11 percheziţii domiciliare în judeţele Dolj şi Olt.

Percheziţiile au fost efectuate pentru a documenta activitatea infracţională într-un dosar penal privind săvârşirea mai multor infracţiuni de furt din societăţi comerciale de către inculpaţii B. ŞTEFAN, G. ALIN, MIHAI B. şi G. LAURENŢIU. Cei 4, reamintim, au fost prinşi în flagrant în dimineaţa zilei de 31.10.2013, în timp ce încercau să pătrundă într-un chioşc, aceştia fiind reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv.
Astfel, poliţiştii au efectuat 6 percheziţii în Craiova, 4 în comuna Melineşti, judeţul Dolj şi una în comuna Cungrea, judeţul Olt.
În urma percheziţiilor 11 persoane au fost conduse la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru cercetări, oamenii legii ridicând mai multe bunuri pentru continuarea anchetei.
Cercetările se continuă de către lucratorii Secţiei 4 Poliţie Craiova sub coordonarea nemijlocită a procurorului de caz, cu cei 4 inculpaţi in stare de arest preventiv în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.